Élményprogramokról...

 

Élményprogramjaink során képzett, hozzáértő, tapasztalt partnerekkel dolgozunk. Ezek során mi elsősorban a szervezést, háttérmunkát és a helyszínt biztosítjuk. Többfajta élményprogram-témát kínálunk. Témától függetlenül mindegyiknél ugyanaz a cél: érezd jól magad; egy fantasztikus élménnyel és új kapcsolatokkal gazdagabban térj haza.

Mindegyik programunk helyszíne vagy kiindulópontja a Duna-parti Vendégház, amely Budapesttől 35 km-re, a Ráckevei Duna-ág partján helyezkedik el. Amennyiben nem szeretnél bajlódni a közlekedéssel akkor örömmel elmegyünk érted és haza is viszünk.

Programjainkat minden esetben a Facebook-on, Google-on illetve más hasonló médiumon keresztül hirdetjük. Ezekben a hirdetésekben minden részletet, mint például programleírás, időpont, kondíciók, létszám, árak, stb. megtalálsz majd. Ezen az oldalon röviden ismertetjük magát a környezetet valamint az egyes programok főbb elemeit.

A Vendégházról és környezetéről képeket itt találsz, illetve még több képet a galériában.

Szauna-programok
Sószoba programok
Horgászkaland
Duna-parti szieszta függőágyon
Kemencés
Öreg kajszibarackfa és kistestvére
Természetfilm élőben, bár a Dunánál
Élet-Öröm Vendégház, Teraszbérlés
Szabadulószoba
Nagyterasz, teraszbérlés
Tetőterasz napfelkeltekor
Bár
Vendégház stég, vízparti fogadó
Privát stég, naplemente

Tematikus programok

Mindent a testnek

Mindent a testnek!.jpg

Az Élet és Földanya bőkezű: sokféleképpen átadhatjuk magunkat ezeknek az élvezeteknek. Ebbe akár egy jó szivar is belefér. Egy a lényeg: örüljünk annak amit eszünk, iszunk, csinálunk. A programok fö motívuma a kóstolók széles köre, szabadtéri főzés, wellness, és az élet javainak igényes élvezete. Amit főzünk azt hozzáértő, profi partnereink készítik amibe bármikor bekapcsolódhattok. A pálinka- és borkóstolókat szintén tapasztalt partnereink vezetik. Élvezd a Dunát, a wellness házat és tégy szert új, építő kapcsolatokra. Kövess bennünket.