top of page
Aranyhíd
Privát Elvonulás az "Itt és most"  jegyében (minden részlet lent)  

Bizonyára mondtak, már neked olyanokat, mint például "hozd ki a legtöbbet magadból", "használj ki mindent az életben", "éld az életet a legteljesebben", "élvezd az életet amennyire csak tudod", "Örülj az életnek", stb. Jelentésben nagyon közel vannak egymáshoz, és mindenki mást ért rajtuk. Egy biztos: örülni, élvezni, beteljesíteni, élni, kihasználni, megragadni, teljesen élni, stb. csak "most" lehet és csak tudatosan lehet. Tehát, tudatosan és most.

Képekért, videókért a helyszínről és a környezetről kattints a linkekre:

https://www.growinjoy.com/galeria

https://www.growinjoy.com/elmenyprogramok

Az alapvető kihívás

A múlt és jövő illúzió, nincs ott semmi, se élet, se teremtés! Mégis, gondolataink a leginkább e két dimenzióban vannak és ugrálnak e kettő között ellenőrizetlenül és kényszeresen. Azaz, észrevétlenül (figyelmünket és éberségünket elaltatva) tartjuk magunkat távol jelenvalónktól, az egyetlen valós dimenziótól. Cipeljük saját magunk (egónk) által kreált szenvedés és fájdalom csomagjait negatív érzelmek formájában és vetítjük ki a jövőre, másokra, elképzelt helyzetekre. Ilyenkor a harag, szomorúság, fájdalom, félelem és stressz a mi valóságunk, elvesztegetett energiákkal, potenciállal, élettel.

Az elvonulás célja

Figyelmünket, éberségünket az "itt és most"-ban tartani, megtalálni az örömöt és békét ezekben a pillanatokban és velük maradni. Ez is egy teremtés, saját magadnak. A tudatosan és éberen megélt pillanat, annyira "spirituális" és "isteni" minőségű amennyire csak lehet. Bármi, amit teszel, érzel vagy gondolsz, ha azt éber figyelemmel teszed (tudod, hogy tudod), valamint amikor mindezt tudatosítod is (tudod hogy tudod, hogy tudod), a legjobb és legtöbb amit magadért tehetsz. Ez a figyelmi és megfigyelő állapot a béke és öröm forrása. Ezután kezd majd életenergiád is hozzásimulni ahhoz amit észlelsz, érzel és ez a harmónia lehet a boldogság vagy akár eksztatikus tapasztalások forrása. Magasabb energiaszinten jelentősen javul az egészséged, kreativitásod és teremtőerőd.​

Mit csinálsz az elvonulás alatt?

Először is az elvonulás rólad, és csak rólad szól. Ez azt jelenti, hogy egyszerre egy, kivételes esetekben maximum két résztvevős az elvonulás.

 

Az elvonuláson testreszabott feladatokat és gyakorlatokat végzünk annak elősegítésére, hogy tudatos figyelmed és koncentrációd javuljon, éberséged, figyelmed a jelenben maradjon. Ilyen gyakorlatok például a koncentrációs- és légzőgyakorlatok, meditáció, játékok, illetve bármilyen tevékenység amit szeretnél és ami a helyszínen végrehajtható. A lényeg az, hogy a jelenben maradj, azzal maradj amit éppen csinálsz. Abban segítek, hogy folyamatosan a jelenben tartsd magad. Minél többet és hosszabban vagy "itt és most", annál gyorsabban és mélyebben kezdenek átalakulni (negatív) gondolati mintáid és azok kémiája. Egyre nő képességed a benned lévő potenciál kihasználására.

​​

bottom of page