NÖVEKEDJ! - COACHING, ÚTMUTATÁS, SEGÍTSÉG

Rólam, hogyan segítek...

​22 év a banki és befektetési szektorban | 22 év aktívan használt angol nyelv | 17 év külföldi munka és tartózkodás​ | 12 év a felsővezetői szint eléréséhez | 10+ kultúrában szerzett tapasztalat | 6 banki területen mélyebb tapasztalat | Számos személyes és technikai készség | 1000+ munkaanyag létrehozása | 1000+ könyv és videó | 100% szenvedély

Olyan minőségben segítek amely legjobban szolgálja a céljaidat; ez sokféle lehet: tanácsadás, átsegítés valamin (guidance), coaching, mentorálás, vendéglátás, valaminek a lehetővé tétele ("facilitation"), stb. Fontos, hogy tudd, hogy amit nyújtani tudok az kizárólag belőlem jön, abból amit eddig megtapasztaltam, amire szert tettem, vagy amit megteremtettem.  Amennyiben nem tudok hozzátenni a dolgaidhoz késlekedés nélkül elmondom..

Hozd ki a legtöbbet a változásból!

Jelentős változásokon megy át az életed? Utálod? Érthető. Belsőnk alapvető természete szerint az ismeretlen, bizonytalan, és mert másoktól ezt láttuk, félelmet ébreszt. Változás idején, sok esetben múltbeli negatív tapasztalatainkat vetítjük a jövöre, jövőbeli helyzetekre.

 

Van egy tudatos út is a változások kezelésére. A változás lehetőség: a legjobbat vagy legrosszabbat hozza ki belőled.  Képes vagy előnyödre fordítani a dolgok menetét.

A foglalkozásokon felfedezed magadban azokat a készségeket és erőforrásokat amelyek segítenek abban, hogy a változást előnyödre formáld. Azon dolgozol majd, hogy képes légy ezekkel élni.

A változásnak csak úgy tudsz értelmet adni, ha elfogadod. Te is, felelős vagy azért, mert megjelent az életedben. Személyes foglalkozás preferált, videokapcsolat elfogadott (feltételekkel).

Szakmai növekedés, üzleti coaching

A foglalkozások banki és befektetési szektorban dolgozóknak szólnak. Azoknak akik úgy gondolják eljött a továbblépés vagy váltás ideje. Azoknak is szól akik ebbe a szektorba szeretnének belépni és/ vagy szeretnének javítani növekedési kilátásaikon, szakmai készségeken az általam megnevezett területeken.

Területek: belső ellenőrzés, működési kockázatkezelés, compliance, projekt menedzsment, vállalatirányítás, belső szabályzatok, belső control, alapvető technikai és személyes készségek.​ 

 

Mint coach, megosztom azokat a módszereket, ismereteket, tapasztalatot, javaslatokat, amelyek 22 éves aktív pályafutásomból táplálkoznak.

A foglalkozások személyre szólóak és testre szabottak: teljes figyelmem és időm a tiéd. Habár a személyes találkozót részesítem előnyben, video-kapcsolaton keresztül is működik a dolog (legtöbbször).

Angol kommunikáció gyorsan, könnyedén

A módszer amivel dolgozom, természetes, hatásos és némileg unortodox módon jelentősen javítja az angol kommunikációs készségedet és vele az önbizalmadat.

A foglalkozás a Te szükségleteidre és körülményeidre szabott. A témakört Te választod; olyat, amely közel áll a szívedhez, kötődésben, emócióban vagy inspirációban. Erős érzelmek és érzékek a titka a jó memóriának és a jó nyelvi képességeknek. Kicsit úgy tanulunk, ahogy az anyanyelvünket tanultuk. A lényeg az élő környezet és sok beszéd.

Fontos, hogy merj hibázni! Amilyen mértékben képes vagy és mersz hibázni olyan mértékben tanulsz belőlük, javul a készséged és nő az önbizalmad.

Minimum alapszintű nyelvtudással bírókat várok. Személyes foglalkozás preferált, videokapcsolat elfogadott (feltételekkel).

Tégy magadért és élvezd amit csinálsz!

Bizonytalan vagy? Kérdésed van? Hívj vagy küldj üzenetet. Mielőbb válaszolok. Ha úgy érzed a személyes találkozás a megfelelő akkor kérlek kérj időpontot  személyes konzultációra. A személyes konzultáció díja  HUF 10,000 / óra. 

Amennyiben bármelyik szolgáltatásomat igénybe veszed, úgy a konzultáció díja levonásra kerül a végszámlából

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
fullsizeoutput_5d.jpeg

Grow in Joy Kft 2339 Majosháza, Széchenyi stny 309

Adó: 26759986-2-13   Bank: HU86 1174 2252 2554 4088 0000 0000

Copyrights 2019 © by Grow in Joy Kft. All rights reserved.