top of page
Keresés

Egy faültetés örömére...


...és a "Grow in joy by Gabor Szamosi" születésére
Sosem blogoltam még, sosem volt facebook bejegyzésem. Sosem érdekelt a facebook és sosem érdekelt az a sok marhaság amit feltesznek, amiben vagy amivel mások mutogatják magukat (tisztelet a rengeteg kivételnek és a sok nagyszerű posztnak).


Szinte napra pontosan az 50. - re állt össze az a kritikus tömeg, amely a "Grow in joy by Gabor Szamosi" elindítását eredményezte. Ez egy vállalkozás, amely szerteágazó szolgáltatásokat kínál: (a) vendéglátás, rekreáció és partiszervíz; (b) privát elvonulás; (c) szakmai fejlődés/ növekedés elősegítése; (d) személyes változás és átalakulás segítése; (d) angol nyelvi kommunikáció és készségek fejlesztése. A "Grow in Joy" szándékaim szerint jóval több mint egy profitorientált vállalkozás. Benne van az emberi interakció, az életöröm, az odafigyelés, a minőség, a természet szeretete, az alkotás öröme, az értelem-érzelmek-életenergia harmóniája: az, hogy aki kapcsolatba kerül a "Grow in joy" szellemiségével maradandó pozitív élményeket szerezzen.


Aki ismer, tudja, az emberi interakció, az odafigyelés, az érzelmek kifejezése, akár még hónapokkal ezelőtt is, finoman szólva, nem voltak az érdeklődésem középpontjában. Sok minden változott és változik. Talán valóban igaz a mondás, hogy rablóból lesz jó pandúr. Most ezt az utat választom: olyat csinálok amit teljes szívből és lelkesedésből csinálok. 

Az amit adni, megosztani tudok kizárólag saját forrásból, tapasztalatból és teremtésből táplálkozik. Ez minden szolgáltatásra igaz. Akit érdekel a weboldal, itt megtalálja: growinjoy.com. Jelenleg angol nyelven érhető el, dolgozom a magyar verzión.


Amennyire a vendégeim és ügyfeleleim növekednek majd örömben és élményekben úgy növekedjen nagyra a "Grow in Joy" életfája, amelyben benne van mindannyiunk öröme.


Köszönöm mindazoknak akik bármilyen módon részt vettek ebben, hozzájárultak ahhoz, hogy ez a fa olyan legyen mint amilyen most.


23 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page