top of page
Keresés

MI AZ A "GROW IN JOY"?


“Grow in joy” egy koncepció, egy helyszín és egy életfilozófia. “GROW” növekedést, fejlődést jelent. a “JOY” örömöt, egyben élvezetet és vidámságot.

“Grow in Joy” egy vállalkozás a Duna-partján, amely környezetet, szállást, elvonulási helyszínt, élményprogramokat és személyes növekedéssel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál. Látogass el weboldalunkra:

www.growinjoy.com


Ebben a post-ban igyekszem összefoglalni ennek a koncepciónak a hátterét és azt, hogy ez miképpen szolgál téged.


======A "GROW in JOY" belső, személyes, növekedésről éppúgy szól, mint fizikai jó-létről, kényeztetésről. Ezt megfordítva: Nem kizárólag spirituális, lelki, szellemi dimenziókra figyelünk, és persze nem is a testi, fizikai evilági kiteljesedés és örömszerzés a lényeg. Mindkettő fontos! A GROW in JOY, ezek egységéről, harmóniájáról szól, arról, merre tartunk és hogy érezzük magunkat.


Egyik a másikat feltételezi. Hogyan is?


(1) Szellemi, lelki növekedésünk és tapasztalásaink a fizikai és földi dimenzóban történnek (stabil egészség, a Földanya kegyelme, elemek és természet egyensúlya).


(2) A fizikai kényeztetés és jó-lét szerves részét alkotja a fejlődés folyamatának. Tegyük ezt tudatosan, figyelve önmagunkra, környezetünkre, érzéseinkre. Vegyük át az “itt és most” rezgését, teljességét. Emberi testben vagyunk itt teremtő minőséggel.


Az egyik minőség magában hordozza a másikat. Lótuszvirág, amely a mocsár aljáról indul és lesz gyönyörű a víz felszínén. Vagy a tékozló fiú amely tapasztalatain át megtisztulva tér vissza az Atyához megbecsülésben, szeretetben és világosságban.


Nézzük őket most külön-külön.


(1) GROW (növekedés, fejlődés)


Földi létünk során jövünk valahonnan és tartunk valahová. Ez egy folyamat fizikai, lelki és szellemi síkokon. Bármit, bárhogyan teszünk egyszer eljön a váltásnak az a pillanata amikor elkezdünk érdeklődni az iránt,hogy mi van az érzékeken túl. Amikor a fizikai dimenzión tapasztaláson és örömszerzésen túl ráérzünk arra, hogy léteznek magasabb tudat-, energia- és rezgésszintek, kapcsolódások és örömforrások.


A “GROW” erre a belső növekedési folyamatra utal valamint a fejlődésünk során a teremtés, kreativitás és rendezőelvek magasabb szintjeinek megélését és befogadását jelenti.


Ez a folyamat mindannyiunk számára egyedi, ugyanúgy ahogy tapasztalásaink és azok megélése egyediek. Ezért koncepciónkban helye van fizikai jó-létnek éppúgy mint a szellemi kiteljesedés vagy lelki gyakorlatok szolgálatának. Mindezekről a csodálatos Duna-parti környezet, a természet közelsége, lazító, feltöltő, simogató energiája gondoskodik.


Amikor eljössz hozzánk, akkor ami igazán fontos, az a nyitottság, a stressz-, és ítéletmentesség. Ezek a feltételei a növekedésnek, mi is ezt követjük. Ez az emberi test sejtszintjén is így van és így van magasabb szinteken is.(2) JOY (öröm, élvezet, vidámság)


Az öröm egy érzelmi szint, energia, nem felhőtlen öröm, nem eksztázis, egyszerűen szimpla öröm. Egy őszinte pozitív érzés. Emóció. Tehát mozgás. Az érzelmek szintje adja azt a töltetet amely mozgásba hozza a gondolatainkat. Gondolat és érzelem, így teremtünk. Az érzelmek (és jobb ha ez pozitív) és az ebből fakadó aktív cselekvés elengedhetetlenek a teremtéshez.


Ezért fontos, hogy amikor nálunk vagy, érezd jól magad, amit teszel, tedd örömmel. Csak remélni és hinni tudom, hogy a helyszín, a környezet és ami ott vár (amit mi teremtettünk) az ebben segíteni fog.


Azért is hiszek ebben mert a helyszínen, ahol várunk, az Univerzum minden eleme együtt van, kiváló energiákkal. A fő elem és vonzerő a víz, a Duna látványa minden lehetőségével mint például vízparti kulináris élvezetekkel, vízitúrákkal, horgászattal, vízparti meditációval, jógával, egyedül vagy csoportosan. Az érzések, érzelmek, intuíció világa ez elsősorban.

Minden adott egy örömteli pár órához vagy naphoz. Tégy egy próbát!Várjuk szeretettel további érdeklődéseteket:Szamosi Gábor GROW in JOY Kft.

70 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page