top of page
Privát stég, naplemente

Privát Elvonulás az "Itt és Most"-ban

 

Kigyomlálod azt, amire nincs szükséged,

Hogy jobban érezd magad és boldogabb légy.

Csapongó gondolataink olyanok, mint a gyomfélék. Vagy hagyjuk (tudat alatt), hogy mindent elborítsanak vagy helyet adunk a tudatos teremtésnek. Az "itt és most" az egyetlen valóságunk: minden itt történik, mindent ebben a dimenzióban teszünk, gondolunk, érzünk, teremtünk. Béke, öröm, teremtés csodája "itt és most" van és csak "itt és most".

A tudatos teremtés, teremtőerő, belső harmónia és öröm állapotának megélése felé történő elmozdulás az elvonulás célja. Ez egy hosszú utazás, amelyen segítek elindulni vagy azt folytatni.

Ha minden "itt és most" történik, akkor mégis, honnan jön a sok negatív érzelem bennünk? Szenvedés, félelem, aggódás, káosz, harag, frusztráció, csalódás, kivetítés, stb: annyiszor átéltünk ilyeneket. Miért van az, hogy ezek az érzések annyira valósnak tűnnek, és annyira erős stresszforrást jelentenek? Miért van az, hogy annyiszor, annyian vágyódunk el onnan és attól amiben éppen vagyunk? Miért félünk, miért nem hagyunk időt tölteni magunkkal? Miért sikertelen az életünk? Miért vagyunk képtelenek többet kihozni magunkból?

A válasz és a megoldás benned van. A miértekre némiképp választ is adnak a továbbiak. De, talán, fontosabb a kérdés: mit tegyek azért, hogy teljesebb, boldogabb életet teremtsek magamnak?

 

Az elvonulás abban segít, hogy megállj és figyelj. Nézd meg mi zajlik körülötted, és benned. Figyelmedet oda irányítsd ahol te vagy: a jelen-időbe. "Segítő" szerepemnél fogva úgy tudok a legjobban segíteni, hogy rád figyelek és arra, hogy a  jelenben tartsd magad.

Miért "Itt és Most"?

Tudtad, hogy gondolataink, szokásaink, viselkedésmintáink, érzelmi reakcióink, stb 95%-a programszerűen ismétlődik napi szinten és mindössze 5% tudatosan választott? Tehát napi szinten ugyanazt éljük gondolati, érzelmi szinten, illetve ugyanazokat a nem tudatosult válaszokat adjuk a minket érő kihívásokra, mint eddig? Különösen a naponta ismétlődő stresszként megélt helyzetekre (amely az első számú betegségforrás). Gondolataink energetikája a testünk által termelt hormonok következtében meggyógyíthat vagy akár megbetegíthet: stressz, diszharmónia, mókuskerék, negatív érzelmi, gondolati minták, betegség. Ami velünk történik azt egy az egyben mi teremtjük magunknak (persze nem tudatosan). Hiába okolunk mást, vagy látjuk magunkat áldozatként, attól még a mi bőrünkre megy.

Honnan jönnek ezek a nem tudatosult, negatív gondolati minták, reakciók, azok kémiája? A múltból és a jövőből: a tudatalattiba lesüllyedt és belül kihordott múlt fájdalmaiból harag, szomorúság, stb. formájában és annak a jövőre, másokra, elképzelt szituációkra vetítéséből. Készenlétben, stresszben, túlélésben éljük napjainkat béke, öröm, fejlődés nélkül. Ez nem a tudatosan teremtő, szabad ember útja.

Az elvonulás abban segít, hogy elkezdj változtatni ezen, magad javára fordítsd a folyamatot. Ezt az "itt és most" dimenziójában tudod csak megtenni.

Egy tipikus napi program

Esti program 16:00 - 00:00

Egészséges frissítő, snack, K+F;

Meditációs vagy koncentrációs gyakorlat a szaunában vagy sószobában;

Könnyű vacsora (közösen elkészítve);

K+F;

Figyelés a csendre/ légzőgyakorlat/ agyhullám-meditáció (választás);

 

Reggeli program 06:30 - 12:30

Ébredés (üdvözöljük az életet, a természetet, az Univerzumot);

Kávé/ tea/ friss gyümölcslé;

Légzőgyakorlat;

Reggeli (közösen elkészítve);

K+F;

Reggeli gyakorlat a tudatosság, koncentráció terén vagy tevékenység az ingatlan körül;

Relaxációs-/ meditációs-/ légzőgyakorlat;

Ebéd (közösen elkészítve);

 

Délutáni program 12:30 - 16:00

K+F;

Délutáni gyakorlat a tudatosság, koncentráció terén vagy tevékenység az ingatlan körül;

Relaxációs-/ meditációs-/ légzőgyakorlat a szaunában vagy a sószobában;

Délutáni snack;

K+F;

Mivel gazdagítod magad?

Képes leszel átalakítani, feloldani a negatív gondolati mintákat (és azok kémiáját) | Lassan, de biztosan képes leszel az életerődet elszívó stresszforrások kikapcsolására Erősíted tudatos figyelmedet, éberségedet, koncentrációdat

 

Növeled energiaszintedet, amely feltétele az egészségnek és teremtőerőnek | Tudatosan (és éberen) figyelsz gondolataidra, érzéseidre, észleléseidre | Ráérzel arra, hogy a béke és öröm forrása benned van (ez az "itt és most")

 

Megismered és fokozatosan alkalmazod a tudatosság pilléreit | Energiával töltöd fel magad a légző, koncentrációs, meditációs gyakorlatok során | Elindulsz egy úton, amelyen egyszer mind elindulunk, és amelynek sikere rajtad múlik!

 

Egy csodálatos Duna-parti környezet nyugalma, békéje segít abban amit elkezdesz.

További részletek

HELYSZÍNRŐL

https://www.growinjoy.com/galeria

VÉLEMÉNYEK

https://www.growinjoy.com/velemenyek

 

LÉTSZÁM

Az elvonulás rólad, és csak rólad szól! Ez azt jelenti, hogy egyszerre egy, kivételes esetekben maximum két résztvevős az elvonulás.

IDŐTARTAM

Minimum: 1 teljes nap; ez elsősorban a feltöltődésre koncentrál. Javasolt: 2-3 nap Ideális: 5 nap. Fenntartható eredmény gyakorlással biztosítható.

IDŐPONT

Egyeztetett időpont szerint.

ÁR, DÍJAZÁS

Egyedi kondíciók a 3 napnál hosszabb programokra alkalmazhatóak és külön megállapodás tárgyát képezik.

1 fő

1 teljes nap: HUF 60,000; 2 teljes nap: HUF 100,000; 3 teljes nap: HUF 140,000;

2 fő / 1 pár

1 teljes nap: HUF 40,000 / fő; 2 teljes nap: HUF 70,000 / fő; 3 teljes nap: HUF 100,000 / fő;

 

AZ ÁR TARTALMAZZA

ÁFA-t és idegenforgalmi adót; a díjazásomat mint segítő, facilitátor, stb; hozzáférést az ingatlan teljes infrastruktúrájához; szállásköltségeket; takarítási költségeket; tüzifát (pl. kemence, tábortűz); víz, tea, (kávé), napi háromszori étkezést.

 

AZ ÁR NEM TARTALMAZZA

A szállítási, idejutási költségeket.

JELENTKEZÉS

Szamosi Gábor

T: +36 30 2546129

Mail: growinjoygreen@gmail.com

Cím: Grow in Joy Kft. 2339, Majosháza, Széchenyi sétány 309

 

FOGLALÁS

Jelenleg csak készpénzzel vagy átutalással tudod rendezni foglalásodat. A foglalásod az elvonulásra akkor érvényes, amikor a foglalással egyidőben, az elvonulás teljes díjának 30%-a, előlegként, beérkezik a megadott számlaszámra:

 

Magyar:

11742252-25544088-00000000

 

IBAN:

HU86 1174 2252 2554 4088 0000 0000

Legkésőbb érkezésed napjáig az elvonulás teljes díja meg kell, hogy érkezzen a bankszámlára annak érdekében, hogy a foglalás érvényes maradjon. Készpénzes rendezés is lehetséges, ebben az esetben a kezdés napján rendezendő.

A foglalástól való visszalépés díjmentes a tervezett kezdés előtti 5. napig. Foglalásod esetén az előleg összegét visszautalom. Amennyiben foglalásod törlését a tervezett kezdés előtti 5. napon belül kéred, ebben az esetben a foglalás 30%-a (azaz az előleg összege), visszalépési/ törlési díjként, Téged terhel. Amennyiben a kezdés napján nem jelentkezel be nálam vagy nem jelzed törlési szándékodat, ebben az esetben az összes addigi teljesítésedet törlési díjként számolom el és nem áll módomban a visszatérítés.

TOVÁBBI FELTÉTELEK

Alkoholfogyasztásra nem lesz lehetőséged az elvonulás ideje alatt. Alkohol fogyasztása az elvonulás ideje alatt, annak észlelése esetén az elvonulás azonnali befejezését vonja maga után, amely után semmilyen visszatérítést nem áll módomban teljesíteni.

Amennyiben tetszik a program jelentkezz mielőbb, ha most nem időszerű, kérlek, oszd meg azzal akit érdekelhet. Köszönöm!

bottom of page