top of page

Rólam, hogyan segítek?

 

Csak afölött van hatalmunk ahogy gondolkodunk, érzünk és cselekszünk; ezekért mi vagyunk felelősek

A teremtés gondolata táguló világunkban mindig is elkápráztatott. Szándékaink, kívánságaink testet öltésének képessége isteni minőség és ez mindannyiunkban eredendően benne van; az életünket, valóságunkat mi alakítjuk gondolatainkkal, érzelmeinkkel, energiánkkal

Öröm és lelkesedés számomra amikor növekedsz, mert amikor Te növekedsz én is növekszem. Amikor együttműködésünk eredményeként közelebb kerülsz ahhoz ami a szíved vágya, akkor én is közelebb kerülök az enyémhez.  Amikor együttműködésünk eredményeként növekedsz és gazdagodsz szakmailag, belsőleg vagy spirituálisan, akkor én is növekszem és gazdagodom.

 

Szóval, amikor úgy döntesz, hogy velem dolgozol, akkor egy egymást gazdagító folyamatban veszünk részt mindketten. Ezt fantasztikusnak tartom.

 

Tégy magadért és élvezd amit csinálsz!

 

Hogyan dolgozom és segítek?

 

Négy szóban és mindenben amit csinálok: világosan, figyelemmel, kreatívan, vendégszeretettel: azt nyújtom, amim van: ismeretet, tapasztalatokat, anyagokat, know-how-t, környezetet, figyelmet. Együtt dolgozom veled (a megfelelő szerepben) azért, hogy növekedj és törekvésed sikeres legyen. Az, hogy közben élvezd amit csinálsz ugyanilyen fontos; ha nem élvezed akkor a cél, amit kitűztél, nem a tiéd.

Világosság: Ez ahhoz kell hogy meghatározd azt, hogy most hol vagy, hol tartasz, merre akarsz menni és mennyire erős benned az érzés. Így tudsz majd világos célokat és reális tervet megfogalmazni; ennek az eredménye az a hajtóerő amely előre visz.

Figyelem: Ez olyan tulajdonságokat foglal magába mint például az összpontosításés koncentrációamely segít abban, hogy a helyes dolgot cselekedd és mindezt következetesen, a jelenben maradva. E két tulajdonság tehát a tettek idején és az időd hatékony kihasználása érdekében nagy segítség.

Kreativitás: Ebben benne van a teremtés, az, hogy valamit létrehozol; a víziódnak, céljaidnak kézzel fogható eredménye van tetteid következményeként. Ehhez a (pozitív) gondolatok, érzelmek és belső energiád összhangjára is szükség van. A teremtőerőd meditatív állapotban dolgozik a legjobban. Ennek az állapotnak az elérése az egyik cél a foglalkozások alatt.

Vendégszeretet: Ebben benne van a vendéglátás, a pozitív hozzáállás. Testet ölt benne az előző három koncepció. Ez nyilvánul meg, amikor a környezetemet alakítom, amikor segítek abban hogy növekedni tudj és a közös munka egymást gazdagító legyen.

A LinkedIN-en (lásd ikon) keresztül többet tudsz meg szakmai karrierem részleteiről. A következőkben egy összefoglalót találsz.

2017-ig

Bankszakember, 22 éves szakmai tapasztalattal, amelyet magyar, európai és Ázsiában működő intézményeknél kifejtett tevékenységek során szereztem. Szakmai tapasztalatom az alábbi banki, illetve befektetési banki területeken jelentkeznek: belső ellenőrzés, belső kontroll (internal control), működési kockázatkezelés, rendszerfejlesztés, projektvezetés és törvényi megfelelés (compliance). Karrierpályám sikeres és organikus volt: a ranglétra szinte minden fokát megjártam: 1995-ben munkatársként kezdtem Magyarországon egy kisbanknál és 2007-ben a felsővezetői szintig jutottam egy multinacionális bank tőzsdén jegyzett leánybankjánál. 2013-tól tanácsadói szerepben folytattam ugyanennél a bankcsoportnál.

2017-óta

2017 személyes és szakmai átalakulás időszaka volt, amely most is tart. Saját magam ura vagyok, saját vállalkozásban. Szenvedély és öröm köt a környezethez, amely körülvesz, különböző ingatlanok alakítása, szépítése, hasznosítása formájában; egy olyan tevékenység ez amikor az a cél, hogy egy adott ingatlan betöltse teljes potenciálját, mindezt összhangban a természettel, környezetével és költséghatékonyan.

2018-óta

2018-ban, átalakulásom eredményeként (is), eljött az idő, hogy azt csináljam ami legbelül mindig is foglalkoztatott: személyes és szakmai növekedés, -fejlődés, képességfejlesztés, személyes kiteljesedés területei. Azt adom amim van, amit tapasztaltam, létrehoztam, annak érdekében, hogy bővítsd szakmai ismereteidet, hogy növekedj karrieredben és személyes életedben, hogy mélyítsd spirituális tapasztalataidat.

2019-óta

Grow in Joy Kft alapítása, amely szállás, rendezvények, elvonulások, élmény- (és életöröm) programok, coaching szolgáltatások szervezésével, lebonyolításával foglalkozik. A szolgáltatások elsősorban egy fantasztikus, közvetlen Duna-parti környezetben lásd itt: (ÉLET-ÖRÖM VENDÉGHÁZ) és itt: (GALÉRIA) koncentráltak, illetve coaching szolgáltatások esetében, budai vagy pesti központi elhelyezkedésű lakásirodákban. A cég üzleti filozófiájának központjában a nevéből adódóan a növekedés és az öröm áll a nyújtott szolgáltatásokon keresztül:

(a) A növekedés (grow) egyrészről jelent fizikai feltöltődést, jó-létet, pihenést, kikapcsolódást, szakmai, személyes fejlődés megélését másrészről belső növekedést, spirituális élményeket, tudatunk tágítását elvonulásokon és képzett tanítók által átadott gyakorlatokon keresztül. Mi a cél a "növekedéssel"? A bennünk lévő potenciál és kreativitás kiaknázása teljesebb élet megtapasztalása.

(b) Az öröm (joy) és ellazult állapot szerepe döntő, mivel csak ebben az állapotban van lehetőség növekedésre: pozitív életszemlélet, gondolatok és érzelmek, "itt és most" megélése.

A vállalkozás rengeteg szolgáltatást nyújt a "növekedés" és "öröm" témáiban.

bottom of page