top of page
coventry-garden-973852_1280.jpg

Angol nyelvi kommunikáció gyorsan, könnyedén

Az angol nyelv 22 éve része az életemnek, szakmailag és magánemberként, ebből 17 év külföldön. Ez a lelkesedés ma is él.

Eleged van abból ahogy az angolt tanultad eddig? Sokan egy teremben, témák melyek nem érdekelnek, könyv és munkafüzet meg mások diktálják a tempót, csak feladat, tesztek meg nyelvtan? Esetleg frusztrál, hogy nem a saját tempódban haladsz? Amit tanultál nem tudod használni az életben? 

Ha komolyan szeretnéd jelentősen javítani az angol nyelvi készségedet, szívesen segítek, és tudok is mert én is átmentem ugyanezen még 1995-96-ban.

Egy kommunikáció intenzív, gyakorlatra koncentráló módszert ajánlok, ahol a foglalkozások a Te céljaidra és kívánságaidra szabottak.Olyan témakört választasz  amely fontos neked és közel áll a szívedhez. A foglalkozások a követik a saját tempódat, de a komfortzónádon kissé kívül.

A módszer lényege az értelmi és érzelmi intelligenciád optimális és összehangolt használata a mélyebb, gyorsabb és tartósabb tanulás valamint nyelvi berögződés érdekében.

A "heart-brain-interaction" (azaz az érzelem és értelem összehangolása) módszerről röviden:

 

A módszer éppúgy támaszkodik a kognitív intelligenciára mint amennyire a pozitív érzésekre, érzelmekre valamint a józan észre. Találkoztál már olyan módszerrel amely ennyire elismeri az érzelmi intelligencia fontosságát és támaszkodik rá? A módszer lényege az értelmi (IQ) és érzelmi (EQ) intelligenciád optimális és összehangolt használata. Röviden: amikor a szív és az elme egymással összhangban működik képes vagy jelentősen javítani a tanulás minőségén és gyorsítani azt.

A részleteket megtudhatod ha átnézed az alábbi pontokat (GY.I.K. "gyakran ismételt kérdések"):

Technikai okok miatt a témákat magyar (#1-12) és angol (#13-24) nyelveken egyszerre jelenítjük meg.

bottom of page